1 år gammel jente gravid !!

1 ÅR GAMMEL JENTE GRAVID...

Tipper dere tenker "WHAT??". Det gjorde jeg også, da jeg leste innlegget på en annen blogg !

Foreldrene til lille Kang, trodde hun hadde en en svulst i magen. Kang slet med store smerter, og gråt store deler av dagen. Kang hadde også problemer med å spise mat, og foreldre klarte ikke å se noen andre forklaringer, en at hun hadde en voksende svulst i magen. Hvorfor ellers skulle magen hennes vokse så mye??Etter flere måneder med et skrikende barn, bestemte paret seg for å ta med seg Kang på sykehuset. Der fikk de vite at deres 18 mnd gamle barn, hadde hennes ufødte tvilling i magen. Da moren ble gravid, hadde hun to foster i magen. Den ene tok all næring og vokste over det andre, som da aldri ble ferdig utviklet. I ettertid forsatte det ufødte fosteret og vokse i det fødte barnet, som da førte til at Kang fikk store smerter. Den ufødte tvillingen til Kang knuste hennes indre organer, og Kang måtte opereres fort.

Røde kors hjalp paret å betale for operasjonen til Kang. Nå lever den lille jenta et helt normalt liv, uten noen varige men. Waaow !!

5 kommentarer

shiit!

17.mar.2012 kl.20:54

Oj, sykt

Tonjee Olafisen<3

17.mar.2012 kl.21:08

oj shit!

Celin

17.mar.2012 kl.21:20

Fin blogg snuppa, glad i deg <3!! Stakkar jente <3:(

Pernille

17.mar.2012 kl.21:40

aha shittttt, det er syykt <3<3

og takk celin ( celinlove.blogg.no )

Skriv en ny kommentar

Pernille

Pernille

12, Nannestad

hei søte deg. du har kommet til min blogg. Her skriver jeg om hverdagen min, og ting som faller meg inn... Håper du følger min blogg, og liker den. Har du noen spørsmål sender du det på pernillelovee@live.no

Kategorier

Arkiv

hits