tips til lengre hår

heii, nå leste jeg nettop en blogg. der var det en del tips til hvordan man får lengere hår <3  

så da deler jeg de med dere ♥

 

1. Masser skallen. Ja, dette skal vissnok hjelpe. Når du masserer hodebunnen får du blodomløpet i hode til å gå raskere og da vil håret vokse fortere. 

2. Ikke bruk varme på håret. Uasnett hvor vanskelig det kan være å ikke føne, rette eller krølle håret er det dette som må til for at håret skal vokse fritt. og tørk håret naturlig. Hvis du har veldig mye krøller du ikke liker kan du for eksempel flette håret litt oftere istendefor å stritte det?

3. Tren, tren og tren. Når du trener øker også blodomløpet i hode, og da vil håret vokse raskere. 

4. Ta B-vitaminer- Godt for både neiler, hud og hår!

5. Ha riktig kost. Spiser du ingenting? Da vokser ikke håret heller. Spis mat med B vitaminer, spis kjøtt, fisk og grønnsaker. Spiser du sunt, får du et sunnere hår. 

6. Ikke ta i og styr for mye med håret ditt. Til mer du diller, til mer hår mister du. Ikke børst håret fordi du kjeder deg, og dra heller ikke i håret ditt. Dette vil bare gjøre at det detter fortere av skallen. 

7. Stuss det ofte. Har du et veldig tjukt hår er ikke dette nødvendig for lengden, men det er likevel nødvendig for at håret ikke skal bli tørt og pistrete.

8. Ikke børst håret når det er vått. Når håret er vått er det veldig sjørt. Børst det heller etter du eventuelt har fønet det. 

9. Prøv å dusje minst mulig. Er ikke håret ditt fett? Da burde du ikke dusje heller. Jeg dusjer desverre hver dag, men om du virkelig vil ha langt hår, burde du unngå dette.

10. Ikke blek håret. Dette er som å brenne håret ditt, og det burde høyst unngås. Farging av hår er noe helt annet, dette skader ikke på langt nær så mye som bleking. Faktisk er det å farge et hår ikke skadelig i det hele tatt.

 

-Pernille♥

7 kommentarer

Veronica Solbak

22.04.2012 kl.18:36

hihi! bra du sprer det :D

Pernille

22.04.2012 kl.18:43

Veronica Solbak: hahiho, håper da det var greit <3?

Tonje Olafisen<3

24.04.2012 kl.21:18

bra tips <3 (Y)

Ingeborg Lindstrøm

07.05.2012 kl.21:23

Bra tips, dette skal jeg bruke :-)

Sofie med S

11.05.2012 kl.20:43

Hei. Så fin blogg du har Pernille! Du er jammen meg flink til å skrive:) Klart vi skal treffes i sommer - dere må jo komme hit på ferie i år siden vi var hos dere i fjor. Trine har god plass til deg og synes det hadde vært kjempegøy om du kom på besøk:)

Klem fra oss

Pernille

15.05.2012 kl.20:32

Sofie med S: :) takk, det er jo bra :)

Pernille

15.05.2012 kl.20:33

Ingeborg: bra det da <3

Skriv en ny kommentar

Pernille

Pernille

14, Nannestad

hei søte deg. du har kommet til min blogg. Her skriver jeg om hverdagen min, og ting som faller meg inn... Håper du følger min blogg, og liker den. Har du noen spørsmål sender du det på pernillelovee@live.no

Kategorier

Arkiv

hits